اليوم فى مسابقه عضو فى مطبخ
+2
ملاك
Admin
6 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
اليوم فى مسابقه عضو فى مطبخ
اليوم مسابقه عضو فى مطبخ
سوف تقام هذه المسابقه وليس بها اى شروط سوى ان تكون عضو فى المنتدى فقط
والمطلوب من كل عضو انه يكتب طبخه او اكله بيحبها وبيعرف يعملها
يكتب طريقه عملها حتى اكلها
وبعد كدة يرشح اى عضو يدخل بعده ويكتب هو كمان الاكله او الطبخه الى يحبها وبيعرف يعملها ويكتب ايضا تفاصيل عملها
وفى النهايه سوف يأخذ بافضل أكله واحسن طريقه صناعه الاكله
وشكرا للجميع
وارجو التعاون من الجميع
رد: اليوم فى مسابقه عضو فى مطبخ
السلام عليكم
يا جماعه انتوا فهمتوا المسابقه
وايه الحكايه
اقولكم هابدأ انا المسابقه كنت اتمنى ان حد يدخل ويبدأ المسابقه
لكن خير
عموما فى أكله على قدى وهى ( الشكشوكه )
المقادير
بيض - بصل -طماطم - فلفل اسود - ملح
الطريقة
1- يقطع البصل الى قطع صغيره و يحمر على النار .
2- في اثناء ذلك يقطع الطماطم ثم يضاف إليه .
3- ثم يسكب عليه البيض المخفوق .
4- مع ملاحظة الإستمرار بالتحريك حتى ينضج البيض .
5- ثم يضاف اليه الملح والفلفل حسب الرغبة .
على قدى بقى
جينا للمهم ارشح عضو بعدى
ملاك
مشرف المنتدى التربوى
يلا ورينا الشطاره فى المطبخ
والى الملتقى مع العضو الجديد
يا جماعه انتوا فهمتوا المسابقه
وايه الحكايه
اقولكم هابدأ انا المسابقه كنت اتمنى ان حد يدخل ويبدأ المسابقه
لكن خير
عموما فى أكله على قدى وهى ( الشكشوكه )
المقادير
بيض - بصل -طماطم - فلفل اسود - ملح
الطريقة
1- يقطع البصل الى قطع صغيره و يحمر على النار .
2- في اثناء ذلك يقطع الطماطم ثم يضاف إليه .
3- ثم يسكب عليه البيض المخفوق .
4- مع ملاحظة الإستمرار بالتحريك حتى ينضج البيض .
5- ثم يضاف اليه الملح والفلفل حسب الرغبة .
على قدى بقى
جينا للمهم ارشح عضو بعدى
ملاك
مشرف المنتدى التربوى
يلا ورينا الشطاره فى المطبخ
والى الملتقى مع العضو الجديد
رد: اليوم فى مسابقه عضو فى مطبخ
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
ماشاء الله ولاقوة الا بالله على الخطط الشريرة اقصد الافكار الجميلة
وسلمت ايدي الادمن بورك فيكم يافندم
بس ايه المواهب الجميلة دي ربنا يستر
وشكرا على الورطة
هو الخوف على الاعضاء الافاضل وحبيباتى الفضليات حفظ الله الجميع
طيب ياجماعة علشان نبقى على نور من الاول
الكل كده يحجز في الطوارئ مش اي حجز يعنى
ونربط الاحزمة ونكتب الوصية
الله المستعان
ملاك- مشرف المنتدى التربوى
- عدد الرسائل : 55
تاريخ التسجيل : 07/08/2008
رد: اليوم فى مسابقه عضو فى مطبخ
بطاطس باللحم المفروم
[المقادير]
كيلو بطاطس
نص لحم مفروم
3 بيضات
2 ملعقة سمن
2 حبة طماطم
توابل ( فلفل اسمر وملح ]طريقة العمل]
[اولا]
[/نقوم بتعصيج اللحم المفروم عن طريق معلقتين سمن مع عصير الطماطم وفلفل وملح بشكل كافي لمذاق مالح معتدل ووضعه على النار حتى يتم تعصيجه وتسويته
ثانيا
نقوم بتقشير البطاطس وتقطيعها مكعبات صغيرة ليتم سلقها
وبعد سلقها نقوم بهرسها في اناء
نقوم بكسر بيضتين في اناء منفرد ووضع فلفل اسمر عليها وملح بسيط جدا وخفقها جيدا
ثم وضع هذا المزيج من البيض على البطاطس
وتقليب الخليط بشكل جيد
ثالثا
نقوم بدهن صنية الفرن التى اعددناه للعمل
تدهن جيدا بكافة جوانبها ونقوم بوضع نصف خليط البطاطس فيها وفرشه جيدا
ثم وضع اللحم المفروم المعصج عليه وفرشه عليها بشكل جيد وتوزيعه ليغطى كل البطاطس
ثم وضع الجزء المتبقي من البطاطس فوق اللحم المفروم مرة اخرة
نقوم بكسر البيضة المتبقية في اناء منفرد ووضع فلفل اسمر وملح بشكل بسيط جدا وخفقها جيدا
ثم نقوم بدهن صنية البطاطس بهذة البيضة ليكن منظر قطع البطاطس محمر وجذاب من الخارج
رابعا
يجهز الفرن ونقوم بوضع الصنية فيه
وننتظر حتى يتم نضجها
[خامسا]
تقطع البطاطس بالصينية ليتم تقديمها في طبق العرض
بالهنا والشفا
اه نسيت
سادسا \
لوحد بطنه وجعته الطوارئ مستنية [/font][img]
ملاك- مشرف المنتدى التربوى
- عدد الرسائل : 55
تاريخ التسجيل : 07/08/2008
رد: اليوم فى مسابقه عضو فى مطبخ
[center][right]تمام بعد اذن شروط المسابقة
انا طماعة شوية
فيه دين عايزه ارده
وكمان اخد فرصتي في ترشيح عضو بعدى
الدين
انى برشح الادمن يمتع القصر العينى بالضحايا باكلة تانية
والترشيح
ياريت نتشرف جميعا بطبق الهنا من الاخت الغالية حاملة المسك [/size]
انا طماعة شوية
فيه دين عايزه ارده
وكمان اخد فرصتي في ترشيح عضو بعدى
الدين
انى برشح الادمن يمتع القصر العينى بالضحايا باكلة تانية
والترشيح
ياريت نتشرف جميعا بطبق الهنا من الاخت الغالية حاملة المسك [/size]
ملاك- مشرف المنتدى التربوى
- عدد الرسائل : 55
تاريخ التسجيل : 07/08/2008
رد: اليوم فى مسابقه عضو فى مطبخ
السلام عليكم
جزاكم الله خيرا على مروركم
وبالنسبه لرد الدين
مقبول منكم
بس هاتنتظرونى ادخل المطبخ تانى والمره دى انا غير مسئول عن الى هايجرى
اصلى مش بعرف اطبخ
لما اجهز الطبخه واجرب فيها هاقولكم رئى واقولكم على طريقه عمايلها ومقاديرها
والى اللقاء مع الاكله ان شاء الله
جزاكم الله خيرا على مروركم
وبالنسبه لرد الدين
مقبول منكم
بس هاتنتظرونى ادخل المطبخ تانى والمره دى انا غير مسئول عن الى هايجرى
اصلى مش بعرف اطبخ
لما اجهز الطبخه واجرب فيها هاقولكم رئى واقولكم على طريقه عمايلها ومقاديرها
والى اللقاء مع الاكله ان شاء الله
رد: اليوم فى مسابقه عضو فى مطبخ
طريقه عمل كنافه جامده طحن
المقادير: 1-كيلو كنافه مجمد بالثلاجه
2-ربع كيلو كريمه لباني
3-ربع كيلو عجوي او بلح اسود
4-2كوب عسل للكنافه
الطريقه: *تقطع الكنافه الي قطع صغيره ويسهل ذلك عندما تكون مجمده
*تحمر الكنافه بالسمن حتي يصير لونها بني فاتح ويجب ان تقلب باستمرار حتي يصير لونها موحد وكي لا تحترق
*ناخد كوب العسل ونسخنه حتي يصير لونه بني كالكراميل ونضيف اليه الكريمه اللباني وبعدها نضيف العجوي طبعا بدون نوي وممكن استبدالها بالبلح الاسود
*يترك هذا الحشوبعيدا عن النار حتي يصبح قوامه سميك بعض الشيء
*نأتي بالصينيه او الطبق الذي سوف نضع فيه الكنافه ونضع نصف الكميه من الكنافه ثم نضغط عليها ونسكب عليها العسل ونضع الحشو المجهز من قبل ثم نضع عليه نصف الكميه المتبقيه من الكنافه ونضغط عليه ونسكب عليه بعض العسل
*نضع الكنافه بالثلاجه ونتركها حتي يسمك قوام الحشو وتقطع وتقدم بعد ذلك
ملحوظه : يمكن الاستغناء عن العسل المضاف فوق الكنافه حيث ان الحشو عالي السكر ويمكن اضافه مكسرات بالحشو كالبندق او السوداني ولكني افضلها بدون مكسرات
انا مش مسؤله عن اي اصابات تسمم drunken: [img][/img]
:
المقادير: 1-كيلو كنافه مجمد بالثلاجه
2-ربع كيلو كريمه لباني
3-ربع كيلو عجوي او بلح اسود
4-2كوب عسل للكنافه
الطريقه: *تقطع الكنافه الي قطع صغيره ويسهل ذلك عندما تكون مجمده
*تحمر الكنافه بالسمن حتي يصير لونها بني فاتح ويجب ان تقلب باستمرار حتي يصير لونها موحد وكي لا تحترق
*ناخد كوب العسل ونسخنه حتي يصير لونه بني كالكراميل ونضيف اليه الكريمه اللباني وبعدها نضيف العجوي طبعا بدون نوي وممكن استبدالها بالبلح الاسود
*يترك هذا الحشوبعيدا عن النار حتي يصبح قوامه سميك بعض الشيء
*نأتي بالصينيه او الطبق الذي سوف نضع فيه الكنافه ونضع نصف الكميه من الكنافه ثم نضغط عليها ونسكب عليها العسل ونضع الحشو المجهز من قبل ثم نضع عليه نصف الكميه المتبقيه من الكنافه ونضغط عليه ونسكب عليه بعض العسل
*نضع الكنافه بالثلاجه ونتركها حتي يسمك قوام الحشو وتقطع وتقدم بعد ذلك
ملحوظه : يمكن الاستغناء عن العسل المضاف فوق الكنافه حيث ان الحشو عالي السكر ويمكن اضافه مكسرات بالحشو كالبندق او السوداني ولكني افضلها بدون مكسرات
انا مش مسؤله عن اي اصابات تسمم drunken: [img][/img]
:
مي- عضو جديد
- عدد الرسائل : 3
تاريخ التسجيل : 15/09/2008
رد: اليوم فى مسابقه عضو فى مطبخ
السلام عليكم
بعد العوده بكم مره اخرى
بعد تجربه عمل الغريبه
جبتلكم طريقه عمايلها
وطبعا بعد ما جربتها واكلتها
والحمد لله انا لسه صاحى
بس غير مسئول عن اى حد يزود فى المقادير وبعدها يروح القصر العينى الى اشار عليه
ملاك
مشرف المنتدى التربوى
الى الغربيه
--------------------------------------------------------------------------------
الغريبة
المقادير :
6 كوب دقيق منخول
1 كوب سمن
1 كوب سكر بودرة منخول
بياض بيضة , فانليا
للتجميل:
لوز فسدق أو اى شى من المكسرات المفرى
الطريقة :
يخفق السمن بملقة خشب أو بالمضرب الكهربائى حتى يصير هشا يضاف السكر اليه بالتدريج مع الاستمرار فى الخفق ختى يصير الخليط مثل الكريمة ويخفق بياض البيضة مع الفانليا بالشوكة ويضاف الخليط السابق وتخفق المقادير جيدا ويضاف الدقيق بالتدريج ويقلب المقدار دون دعك حتى تتكون عجينة ناعمة يمكن تشكليها وتشكل على هيئة كرات صغية ويضع فى وسكها المكسرات وترص الواحدات متباعدة فى الصاح الخبيز وتخبز فى فرن هادئ الحرار حتى يتم النضج مع مراعاة عدم تغير لونها ترفع الغريبة من الصجات بعد ما تبرد نهائ
وجزاكم الله خيرا
ودلوقتى من حقى ارشح عضو جديد
الترشيح العضو تامر عبد الرحمن مشرف ادارى بالجمعيه
ومنتظرين العضو يدخل المطبخ
والى اللقاء مع العضو تامر عبد الرحمن
بعد العوده بكم مره اخرى
بعد تجربه عمل الغريبه
جبتلكم طريقه عمايلها
وطبعا بعد ما جربتها واكلتها
والحمد لله انا لسه صاحى
بس غير مسئول عن اى حد يزود فى المقادير وبعدها يروح القصر العينى الى اشار عليه
ملاك
مشرف المنتدى التربوى
الى الغربيه
--------------------------------------------------------------------------------
الغريبة
المقادير :
6 كوب دقيق منخول
1 كوب سمن
1 كوب سكر بودرة منخول
بياض بيضة , فانليا
للتجميل:
لوز فسدق أو اى شى من المكسرات المفرى
الطريقة :
يخفق السمن بملقة خشب أو بالمضرب الكهربائى حتى يصير هشا يضاف السكر اليه بالتدريج مع الاستمرار فى الخفق ختى يصير الخليط مثل الكريمة ويخفق بياض البيضة مع الفانليا بالشوكة ويضاف الخليط السابق وتخفق المقادير جيدا ويضاف الدقيق بالتدريج ويقلب المقدار دون دعك حتى تتكون عجينة ناعمة يمكن تشكليها وتشكل على هيئة كرات صغية ويضع فى وسكها المكسرات وترص الواحدات متباعدة فى الصاح الخبيز وتخبز فى فرن هادئ الحرار حتى يتم النضج مع مراعاة عدم تغير لونها ترفع الغريبة من الصجات بعد ما تبرد نهائ
وجزاكم الله خيرا
ودلوقتى من حقى ارشح عضو جديد
الترشيح العضو تامر عبد الرحمن مشرف ادارى بالجمعيه
ومنتظرين العضو يدخل المطبخ
والى اللقاء مع العضو تامر عبد الرحمن
عدل سابقا من قبل Admin في الأربعاء سبتمبر 17, 2008 9:09 am عدل 1 مرات
رد: اليوم فى مسابقه عضو فى مطبخ
ارسل اطبع طاجن السمك الهندي.. حار
المقادير:
فيليه سمك مقطع إلى مكعبات
بصلة مبشورة ناعم
فصين ثوم شرائح
زنجبيل مقطع قطع صغيرة
طماطمتين مقشرة ومفرومة
كوب تمر هندي
كوب لبن جوز الهند
خل التفاح
ملعقة من بذور الكمون
فلفل حار حسب الرغبة
ملح
ملعقة صغيرة حلبة يمكن الإستغناء عنها
بذور هيل
الطريقة:
- نضع الثوم في المطحنة ونضيف نصف مقدار البصل والزنجبيل والكمون والحلبة ومقدار صغير من بذور الهيل ونضيف لها خل التفاح بالتدريج حتى يصبح لدينا مزيج جامد.
- نحضر مقلاة ونضع فيها البصل مع ملعقتين زيت ويقلب جيدا إلى أن يصير لونه ذهبي وتضاف الطماطم وتقلب جيدا ونضيف 1\2 مقدار الخليط السابق ونضع قطع السمك وتقلب جيدا في المقلاة على نار متوسطة ونضيف تمر الهندي وحليب جوز الهند وبقية المكونات... وتقلب جيدا وتترك لتغلي على النار ثم تسكب في طاجن فخاري وتدخل لفرن حار حتى تتسبك ويكتمل نضجها وتقدم مع الخبز الهندي أو الأرز الأبيض والسلطة الخضراء.
بالنسبه للترشيح
ارشح العضو الجديد طاهر
نتمنى انه يبقى العضو الفعال بالمنتدى
منى العضو الجديد فى المطبخ
المقادير:
فيليه سمك مقطع إلى مكعبات
بصلة مبشورة ناعم
فصين ثوم شرائح
زنجبيل مقطع قطع صغيرة
طماطمتين مقشرة ومفرومة
كوب تمر هندي
كوب لبن جوز الهند
خل التفاح
ملعقة من بذور الكمون
فلفل حار حسب الرغبة
ملح
ملعقة صغيرة حلبة يمكن الإستغناء عنها
بذور هيل
الطريقة:
- نضع الثوم في المطحنة ونضيف نصف مقدار البصل والزنجبيل والكمون والحلبة ومقدار صغير من بذور الهيل ونضيف لها خل التفاح بالتدريج حتى يصبح لدينا مزيج جامد.
- نحضر مقلاة ونضع فيها البصل مع ملعقتين زيت ويقلب جيدا إلى أن يصير لونه ذهبي وتضاف الطماطم وتقلب جيدا ونضيف 1\2 مقدار الخليط السابق ونضع قطع السمك وتقلب جيدا في المقلاة على نار متوسطة ونضيف تمر الهندي وحليب جوز الهند وبقية المكونات... وتقلب جيدا وتترك لتغلي على النار ثم تسكب في طاجن فخاري وتدخل لفرن حار حتى تتسبك ويكتمل نضجها وتقدم مع الخبز الهندي أو الأرز الأبيض والسلطة الخضراء.
بالنسبه للترشيح
ارشح العضو الجديد طاهر
نتمنى انه يبقى العضو الفعال بالمنتدى
منى العضو الجديد فى المطبخ
تامر عبد الرحمن- مشرف ادارى بالجمعيه
- عدد الرسائل : 10
تاريخ التسجيل : 21/08/2008
رد: اليوم فى مسابقه عضو فى مطبخ
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
هذا ردي والله حسبي لأني ماكنتش عاوز ادخل في أمور الطبيخ لأن الله حليم ستار ويسامح اللي كان السبب
لأنه عارف اني بصمجي طحن في موضوع الطبيخ والكوسة والبقدونس ومحشي الحلل " بحب المحشي جدا " وفيه طريقه جديدة لعمل المحشي بس هو مختلف من غير كرنب ولا وجع بطن وكمان عشان راحة اللي بيطبخ من غير رز خالص
هو بس فيه بقدونس لأنه صحي ومفيد جدا حسب ما سمعت وبالهنا والشفا كده بدون حشو ولا دوخة ووجع قلب وربنا يجعله عامر
وأرشح من بعدي الأستاذ الفاضل أستاذ الطبخ المحترم الشيف الجامد جدا
الأستاذ عبد العزيز باشا
هذا ردي والله حسبي لأني ماكنتش عاوز ادخل في أمور الطبيخ لأن الله حليم ستار ويسامح اللي كان السبب
لأنه عارف اني بصمجي طحن في موضوع الطبيخ والكوسة والبقدونس ومحشي الحلل " بحب المحشي جدا " وفيه طريقه جديدة لعمل المحشي بس هو مختلف من غير كرنب ولا وجع بطن وكمان عشان راحة اللي بيطبخ من غير رز خالص
هو بس فيه بقدونس لأنه صحي ومفيد جدا حسب ما سمعت وبالهنا والشفا كده بدون حشو ولا دوخة ووجع قلب وربنا يجعله عامر
وأرشح من بعدي الأستاذ الفاضل أستاذ الطبخ المحترم الشيف الجامد جدا
الأستاذ عبد العزيز باشا
طاهر- عضو جديد
- عدد الرسائل : 19
تاريخ التسجيل : 11/09/2008
رد: اليوم فى مسابقه عضو فى مطبخ
بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
طريقة عمل فول جامد جدا بالزيت الحار من عند زيزو
المقادير
بجنيه واحد مصري لا غير فول ( طبعا )
معلقتين زيت حار
نصف ملعقة صلصة
ثوم مقطع الي قطع صغيرة
كمون وربع ملعقة فلفل اسمر
طريقة عمل الفول بالزيت الحار
يتم وضع الصينية التيفال على النار ووضع الفول
نضع الثوم على الفول والملح بعد ذلك الصلصة
والبهارات والفلفل الاسمر
وبعد تسوية المخلوط جيدا على النار يتم وضع الزيت الحار
وبالهنـــــــــــــــــــــــا والشفـــــــــــــــــــــا
والفول اللذيذ يتطلب تكويعة لمدة 20 ساعة حتى يتم هضمه جيدا ( دا إذا تم هضمه أصلا )
مع تحياتي فول عمكو زيزو العربية بجوار
جمعية رسالة بجوار الهولندية للزهور
وأرشح الأدمن لتقديم اطباق أخرى في رمضان
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
طريقة عمل فول جامد جدا بالزيت الحار من عند زيزو
المقادير
بجنيه واحد مصري لا غير فول ( طبعا )
معلقتين زيت حار
نصف ملعقة صلصة
ثوم مقطع الي قطع صغيرة
كمون وربع ملعقة فلفل اسمر
طريقة عمل الفول بالزيت الحار
يتم وضع الصينية التيفال على النار ووضع الفول
نضع الثوم على الفول والملح بعد ذلك الصلصة
والبهارات والفلفل الاسمر
وبعد تسوية المخلوط جيدا على النار يتم وضع الزيت الحار
وبالهنـــــــــــــــــــــــا والشفـــــــــــــــــــــا
والفول اللذيذ يتطلب تكويعة لمدة 20 ساعة حتى يتم هضمه جيدا ( دا إذا تم هضمه أصلا )
مع تحياتي فول عمكو زيزو العربية بجوار
جمعية رسالة بجوار الهولندية للزهور
وأرشح الأدمن لتقديم اطباق أخرى في رمضان
zizo19802002- مشرف لجنه معارض الملابس
- عدد الرسائل : 33
تاريخ التسجيل : 11/08/2008
رد: اليوم فى مسابقه عضو فى مطبخ
السلام عليكم ورحمه الله
ما شاء الله
(((والفول اللذيذ يتطلب تكويعة لمدة 20 ساعة حتى يتم هضمه جيدا ( دا إذا تم هضمه أصلا )
مع تحياتي فول عمكو زيزو العربية بجوار
جمعية رسالة بجوار الهولندية للزهور
وأرشح الأدمن لتقديم اطباق أخرى في رمضان )))
خلاص جبنا عربيه فول بجانب الجمعيه والله عافارم عليك يا عبد العزيز
وبعدين هو ما فيش غير الادمن فى المنتدى يعنى كل عضو يدخل يرشح الادمن فى ايه بس يا جماعه
انا مش بعرف اطبخ اساسا وانا منظم المسابقه لتفاعل الاعضاء مع بعض
مش عشان كل عضو يدخل يورطنى
عموا يا زيزو مش هازعلك وادخل المطبخ تانى اقصد ثالث
بس المره دى هافكر فى حاجه جديده هاجرب اكله مش مصريه هاجيبها من النت واجربها
ايه رئيكم
يلا اسيبكم حالا واقابلكم بعد التفكير فى الاكله وتجربتها
والسلام عليكم ورحمه الله
ما شاء الله
(((والفول اللذيذ يتطلب تكويعة لمدة 20 ساعة حتى يتم هضمه جيدا ( دا إذا تم هضمه أصلا )
مع تحياتي فول عمكو زيزو العربية بجوار
جمعية رسالة بجوار الهولندية للزهور
وأرشح الأدمن لتقديم اطباق أخرى في رمضان )))
خلاص جبنا عربيه فول بجانب الجمعيه والله عافارم عليك يا عبد العزيز
وبعدين هو ما فيش غير الادمن فى المنتدى يعنى كل عضو يدخل يرشح الادمن فى ايه بس يا جماعه
انا مش بعرف اطبخ اساسا وانا منظم المسابقه لتفاعل الاعضاء مع بعض
مش عشان كل عضو يدخل يورطنى
عموا يا زيزو مش هازعلك وادخل المطبخ تانى اقصد ثالث
بس المره دى هافكر فى حاجه جديده هاجرب اكله مش مصريه هاجيبها من النت واجربها
ايه رئيكم
يلا اسيبكم حالا واقابلكم بعد التفكير فى الاكله وتجربتها
والسلام عليكم ورحمه الله
رد: اليوم فى مسابقه عضو فى مطبخ
ماشاء الله ولاقوة الا بالله
تسلم الايادي ياجماعة
هو تقريبا والله اعلم القصر العينى هيعمل خصم لينا ان شاء الله ماهو موسم بقى وجمعاء
طيب بعد اذن الادمن بنرشح حضرتك يافندم باختصار علشان التوريطة نفسها تفضل ملازمة حضرتك ولان حضرتك مشهودلكم بالكفاءة
بالتوفيق والستر على الضحايا
تسلم الايادي ياجماعة
هو تقريبا والله اعلم القصر العينى هيعمل خصم لينا ان شاء الله ماهو موسم بقى وجمعاء
طيب بعد اذن الادمن بنرشح حضرتك يافندم باختصار علشان التوريطة نفسها تفضل ملازمة حضرتك ولان حضرتك مشهودلكم بالكفاءة
بالتوفيق والستر على الضحايا
ملاك- مشرف المنتدى التربوى
- عدد الرسائل : 55
تاريخ التسجيل : 07/08/2008
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى